Womens Health Consulting   /   Mens Health Consulting
 
 
Preventie of Interventie?

We verwachten veel van onze artsen, medicijnen en heelkundige ingrepen. Maar zelf laten we het na onze verantwoordelijkheid op te nemen.
Vele gezondheidsproblemen zijn te vermijden dankzij een gezonde voeding en een gezonde levensstijl.

De manier waarop je erin kunt slagen optimaal gezond te zijn of te worden, fascineert me als niets anders ter wereld. De afgelopen twintig jaar zijn voor mij één grote zoektocht geweest naar de essentie van gezond leven. Ik heb ontzettend veel geleerd uit de wetenschappelijke informatie die ik in de loop van de jaren heb verzameld, uit mijn samenwerking met gerenommeerde artsen en wetenschappers en uit mijn ervaringen in de ‘gezondheidsbusiness’.

Mijn hang naar perfectionisme en eerlijkheid zit heel diep. Ik ben altijd blijven zoeken naar het beste van het beste en zal dat ook steeds blijven doen.

In mijn niet aflatende zoektocht naar 100 procent doeltreffende en zuivere producten werd ik steeds gedreven door de wetenschap dat ik niet alleen voor mezelf op zoek was, maar ook voor andere mensen die net zoals ik de geheimen van een gezond leven wilden leren kennen.

Voor mij gaat het niet over business, maar over het delen van mijn visie en ervaringen. Voor mij draait het leven niet om carrière maken en strategieën bedenken, maar om het delen van een passie en een visie. Mijn zoektocht en het delen van mijn visie zijn een manier van leven geworden.

Succes kun je niet meten aan de hand van winstcijfers of de media-aandacht die je krijgt. Mijn doel is mensen te begeesteren door het uitdragen van passie en visie. Hoe meer ik daarin slaag, hoe gelukkiger ik me voel.

Jo Wyckmans


 
 

BESTSELLER 2002,
GEACTUALISEERDE EDITIE
MAART 2016
 
 
 
Manteau | WPG Uitgevers België nv
Nederland WPG Media
Verkrijgbaar in de betere boekenwinkel en online.
ISBN 978 90 223 32 3294 8
 
 
 

© WHC Health Consulting